Geprikkeld om voor de lens te staan?

Ben jij die sexy meid/dame die erover nadenkt om boudoir foto’s te laten maken? Dan ben je vast benieuwd wat je nodig hebt en hoe je jezelf kan voorbereiden op een boudoir fotoshoot! Wij geven je tips en advies om die geweldige, romantische foto’s met een tikje sexyness als resultaat te krijgen.

Boudoir fotografie is fotografie van lingerie tot (aldan niet bedekt) naakt en dus sensuele, prikkelende, artistieke fotografie. Een boudoir fotoshoot boost je zelfvertrouwen. Een boudoir fotoshoot kan samen met je partner, of als dame alleen (verras je partner met het resultaat!). Reportages kunnen op verschillende locaties gedaan worden : in onze studio, een hotelkamer, een BnB of gewoon bij jou thuis in je vertrouwde omgeving.  Ik shoot regelmatig met professionele modellen dus ethiek én beroepservaring zijn ruim aanwezig! 

Het maakt niet uit of je een doorgewinterde professional bent of nog nooit hebt gemodelleerd, ik overleg graag met je. Grootte, kleur, nationaliteit doen er helemaal niet toe en zelfs als je nog nooit in je leven hebt gemodelleerd, kan dat een voordeel zijn. 

Scroll Up

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!