Geprikkeld om voor de lens te staan?

Ben jij die sexy meid/dame die erover nadenkt om boudoir foto’s te laten maken? Dan ben je vast benieuwd wat je nodig hebt en hoe je jezelf kan voorbereiden op een boudoir fotoshoot! Wij geven je tips en advies om die geweldige, romantische foto’s met een tikje sexyness als resultaat te krijgen.

Boudoir fotografie is fotografie van lingerie tot (aldan niet bedekt) naakt en dus sensuele, prikkelende, artistieke fotografie. Een boudoir fotoshoot boost je zelfvertrouwen. Een boudoir fotoshoot kan samen met je partner, of als dame alleen (verras je partner met het resultaat!). Reportages kunnen op verschillende locaties gedaan worden : in onze studio, een hotelkamer, een BnB of gewoon bij jou thuis in je vertrouwde omgeving.  Ik shoot regelmatig met professionele modellen dus ethiek én beroepservaring zijn ruim aanwezig! 

Het maakt niet uit of je een doorgewinterde professional bent of nog nooit hebt gemodelleerd, ik overleg graag met je. Grootte, kleur, nationaliteit doen er helemaal niet toe en zelfs als je nog nooit in je leven hebt gemodelleerd, kan dat een voordeel zijn. 

Private/Commercial shoot

Locatie : Elke locatie in België, betaald door de klant/model (excl. transportkosten) Duur van de shoot : 2,5 uur, inclusief intake gesprek, kleding wissels. Ieder bijkomend uur aan €150,-/u. excl. BTW Boudoir style : Lingerie, Topless, Bedekt/Artistiek naakt, naakt. Haar en make-up : Kan door ons voorzien worden mits meerprijs. Kleding wissels : Zoveel als je wenst Pré-selectie van de foto’s : Gekozen door klant/model (u ontvangt een link naar de onbewerkte foto’s) Finale selectie van foto’s : Gekozen door klant/model Afgewerkte foto’s : 20 foto’s. Additionele foto’s aan 25 euro/foto in volle resolutie Extra nabewerkingen : 1 per foto

Tryout shoot

Try-Out : Een fotoshoot op Try-Out basis basis betekent niet automatisch gratis! Het kost alle partijen (model, mua, fotograaf,…) tijd en energie om de shoot geslaagd te laten verlopen. Aan de shoot gaan ook wel wat voorbereidingen aan vooraf én in de nabewerking van de foto’s wordt ook veel tijd en energie in geïnvesteerd. Om dan nog te zwijgen over de vele duizenden euro investeringen in materiaal. Het is de fotograaf die aan de hand van een aantal parameters beslist of deze formule mogelijk is én welke vergoeding er tegenover staat. Locatie : Studio of buiten (bij mooi weer). Andere

Scroll Up

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.