Welkom

Boudoir foto’s laten maken?

Sexyness

Ben jij die sexy meid/dame die erover nadenkt om boudoir foto’s te laten maken? Dan ben je vast benieuwd wat je nodig hebt en hoe je jezelf kan voorbereiden op een boudoir fotoshoot! Wij geven je tips en advies om die geweldige, romantische foto’s met een tikje sexyness als resultaat te krijgen.

Boudoir fotografie is fotografie van lingerie tot (aldan niet bedekt) naakt en dus sensuele, prikkelende, artistieke fotografie. Een boudoir fotoshoot boost je zelfvertrouwen. Een boudoir fotoshoot kan samen met je partner, of als dame alleen (verras je partner met het resultaat!). Reportages kunnen op verschillende locaties gedaan worden : in onze studio met, in een hotelkamer, een BnB of gewoon bij jou thuis in je vertrouwde omgeving.  Ik shoot regelmatig met professionele modellen dus ethiek én beroepservaring zijn ruim aanwezig!

FOTO’S ZULLEN NOOIT WORDEN GEPUBLICEERD ZONDER SCHRIFTELIJKE TOELATING VAN HET MODEL.

ONLY HIGH QUALITY IMAGES

We leveren de foto’s in kleur en ook enkele exemplaren in wit-zwart. Tijdens de boudoir fotosessie geef ik aanwijzingen voor poses, en hou ik het vooral héél relax. Omdat we ook redelijk close-up fotograferen kunnen wij een bezoeken aan de kapster en make-up artist net voor je shoot ten zeerste aanbevelen.

We focussen ons volledig op jouw lichaam en maken de perfecte foto die jou laat schijnen. Niks “te klein, te dik, te oud,… want iedereen is mooi!

SHOOT IDEETJES
Ga op zoek naar foto’s op het internet of in magazines die je aanspreken en bezorg ze me voor de shoot. Probeer enkele poses en uitdrukkingen die je misschien wil proberen en laat me weten wat je mooi vind aan je lichaam, waarop moet ik focussen?

Spullen/ideetjes om mee te brengen:

Lingerie, korset, jarretelles, kousen, hemdjes, naaldhakken, juwelen, parels, (zijden) kamerjas, ZIJN hemd, das, sportshirt, kostuum, sjaaltjes, hoeden, handschoenen, vest, short, spulletjes waar je veel belang aan hecht.

Breng liever te veel dan te weinig mee, we maken ter plekke samen een keuze.

Scroll Up

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is protected !!